5. Vánoční charitativní Jarmark
18.02.2020

V předvánočním shonu se na chvilku zastavit, setkat s kolegy, ochutnat něco dobrého a u toho přispět těm, kteří se snaží pomáhat – nákupem výrobků z Arkádie, jejíž chráněné dílny poskytují pracovní příležitosti lidem s hendikepem, nebo příspěvkem za pochutiny od dobrovolníků podpořit nějakou z místních charitativních aktivit. letos jsme vybrali společnost Falco, záchrannou stanici pro divoká zvířata.
Akce byla opět velmi úspěšná - společnost Arkádie od nás převzala 19.660,- Kč za prodané výrobky a do Falca jsme předali 11 146,- Kč.

O správnosti výběru Vás utvrdí e-mail od paní Nezmeškalové – koordinátorky Národní sítě záchranných stanic: “Dobrý den, víme, že jste se spojili přímo se záchrannou stanicí Falco a že jste jí předali dar. Velice si ceníme Vaší pomoci. Stanice Falco je jednou z nejhůře financovaných záchranných stanic v republice a přitom má díky rodinnému přístupu k péči o zvířata obrovskou úspěšnost při péči a návratu zvířat zpět do přírody. Děkujeme i za ně a přejeme vše dobré do nového roku”
Na závěr – ještě jednou díky VŠEM dobrovolníkům, kteří se do Jarmarku zapojili. Bez Vás by to nešlo.