Absolutní úspěch akce Pierburg Product and Service Days
09.01.2020

Mezinárodní skupina 69 účastníků byla složena ze zákazníků společnosti Motorservice, technických trenérů a promotérů. Celá akce byla zaměřená na odborné předávání vědomostí.

Pohled do budoucnosti
Kromě obsáhlých školení k výrobkům a prezentací na téma termomanagementu a diagnostiky čekala účastníky odborná přednáška o technologiích budoucnosti od Kaie Kioschise, vedoucího oddělení elektromobility společnosti Rheinmetall Automotive. Poskytl účastníkům detailní pohled na technologie pohonů budoucnosti. Také atraktivní rámcový program s projížďkou na lodi po Labi, návštěvami v závodech Kolbenschmidt a Pierburg v Ústí a příjemné večery vybízely účastníky k výměně informací a vzájemnému poznávání.
Spokojení účastníci
Účastníci byli programem naprosto nadšení a zdůraznili, že akce byla skutečně hodnotná a že by se určitě měla opakovat. Jeden australský zákazník to za ostatní shrnul následovně: „Bylo velmi zajímavé a důležité vidět, jak se společnost Pierburg staví ke změnám na trhu a investuje do nových technologií. Kromě toho byla akce velmi dobrou příležitostí k navázání kontaktů, výměně zkušeností a k dalšímu vzdělávání – děkujeme za to celému týmu společnosti Motorservice.“
Správný partner pro zákazníky
Také organizační tým byl s průběhem akce celkově spokojený: „Naším cílem bylo si fakticky zblízka posvítit na prominentní témata elektromobility. Kromě toho jsme chtěli ukázat, jak se kvůli této technologii bude měnit Independent Aftermarket (IAM) a jak se k tomu postavila společnost Rheinmetall Automotive s příslušnými výrobky a službami,“ říká Jörg Seidel, vedoucí oddělení Technical Market Support ve společnosti Motorservice. „Myslím si, že jsme touto zajímavou akcí našim zákazníkům jasně ukázali, že jsme tím správným partnerem na jejich straně.“ Akci naplánovalo a uskutečnilo jeho oddělení pod vedením Achima Villmowa, technického trenéra společnosti Motorservice.