Dny zdraví pro Kolbenschmidt, Pierburg a Motorservice
14.09.2018

V loňském roce se v rámci Dne zdraví společnosti Rheinmetall Automotive uskutečnilo v našich firmách v Ústí nad Labem mnoho přínosných
a zajímavých akcí podporujících zdraví našich zaměstnanců. Sesterská společnost Kolbenschmidt uspořádala několik sportovních turnajů, kterých se vloni zúčastnilo i mnoho našich zaměstnanců.
Akce byla velmi úspěšná, a proto bylo v letošním roce rozhodnuto o jejím dalším ročníku, tentokrát ve společné režii všech tří ústeckých společností. Během celého měsíce dubna probíhaly sportovní akce, které 7. dubna odstartoval turnaj v tenise, dále proběhly závody v plavání, turnaj ve stolním tenisu, 21. dubna se odehrály souboje ve futsalu a 22. dubna běžecký závod na 3 a 5 km u jezera Milada. Celou sérii uzavřel poslední dubnový víkend badmintonový turnaj.
Sportovních akcí se zúčastnilo celkem 180 zaměstnanců společností KS Kolbenschmidt Czech Republic, a. s., KS CZ Motorservice s.r.o.
a Pierburg s.r.o. Slavnostní vyhlášení a předání cen proběhlo za účasti vedení všech tří firem na konci května v naší firmě. Těšíme se opět na hojnou účast v příštím roce :-)